ANKARA / PURSAKLAR - Adnan Menderes İmam Hatip Ortaokulu

Haz

Adnan Menderes İho ÇEDES proje ekibi 'Kardeşimle el ele haydi Gençlik Merkezine' sloganıyla yola çıktı ve Pursaklar İmam hatip ORTAOKULU ndaki deprem bölgelerinden gelmiş olan kardeşlerini Pursaklar Gençlik Merkezine davet etti. Pursaklar İHO ÇEDES sorumlu öğretmenleri ile birlikte öğrencilerimiz davetimize icabet ettiler. Pursaklar Gençlik Merkezi Kıymetli liderleri eşliğinde kız öğrencilerimiz öncelikle ebru atölyesinde çalışmalarını yaptılar. Erkek öğrencilerimiz ise matrak, floor curling, ok atıcılık gibi faaliyetlerini yaptıktan sonra Has Odada bir araya geldiler. Kısa bir tanışma sohbetinin ve ikramların ardından öğrencilerimiz kaynaşma oyunları ile hoş ve eğlenceli vakitler geçirdiler.

May

Ankara Elmadağ İlçemizde yeni açılan Havacılık ve Uzay Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tanıtımı rehberlik servisi tarafından yapılmıştır.

May

Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlayıp sunduğu "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" okul programını konferans salonumuzda kutladık. Günün anlam ve önemine dair şiirler okuduk, 19 mayıs 1919 ruhunu hatırlatan sinevizyon gösterileri izledik.

May

Okulumuz ÇEDES ekibi, öğretmenimiz Merve Demirhan eşliğinde depremzede ailemize, anneler günü ziyaretinde bulundular

May

ÇEDES Ekibi olarak Pursaklar Gençlik Merkezimize tanışma ve tanıma amaçlı bir ziyarette bulunduk. Çocuklarımız gençlik merkezini gezdikten sonra matrak, ok atıcılık, floor curling gibi etkinliklerle hoşça vakit geçirdiler. Ardından ikramlarımız eşliğinde depremzede ailelerimize yaptığımız ziyaretlerin değerlendirmesini yaptık. Depremin izleri ve etkileri üzerine sohbet ettik.

May

Sınav ve Kariyer Rehberliği Çalışmaları: Kariyer danışmanlığı ile öğrencilerimizin kendini tanımasına rehberlik ediyor, ilgi yetenek ve istekleri doğrultusunda gelecekleri adına isabetli kararlar alması için profesyonel çalışma ve yönlendirme yapıyoruz. Öğrencilerimize sınav sistemlerini tanıtıyor, yerleştirme ve tercih süreçleri süreçleri hakkında bilgi veriyoruz.

Bu kapsamda Aile Hekimi Dr. Ali Alper Akyol 8. sınıf öğrencilerimize mesleği ve kariyeri konusunda seminer vermiştir. Kendisine teşekkür ederiz

Nis

Okul sporları satranç turnuvası ilçemizde gençlik merkezinde düzenlenmiştir. Öğrencilerimizden Merve Cihan yıldız kızlar ilçe birincisi, Ecrin Aybüke Korçam küçük kızlar ilçe üçüncüsü olmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Kurtuluş Savaşının amacını ve ruhunu, Milletin bağımsızlık istek ve azmini dile getiren İstiklal Marşının kabul edildiği gün olan 12 mart gününü

öğretmenlerimiz rehberliğinde hazırlanan programla kutladık.

Bu vesileyle İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'a ve Kurtuluş savaşında vatan savunmasına katılan gazilerimize ve şehitlerimize rahmet dileriz.

Allah C.C kendilerinden ebeden razı olsun.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenelerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.